Hemma hos…..

Så här fint bor barnen hemma hos baraetthem. Sann barnrumsinspiration när den är som bäst!! 

baraetthem.barnrum3

Jag kan säga att man inte kommer i närheten av att hitta ett sådant fint tipitält om man söker i webbutikerna, för denna har hennes duktiga syster som också är min barndomskompis, knåpat ihop. Mer unikt än så kan det inte bli, så avis är jag på den!! :)

baraetthem.barnrum2

baraetthem.barnrum1

God valborgsmässoafton!!

Idag tillbringades större delen av dagen hemma hos min fina vän Fredrika som har bloggen baraetthem.se och medan samtalen avlöste varandra passade jag på att ta några bilder på barnens fina rum med min iPhone. Helt sanslöst fint! Jag hade skrattat mig lycklig varje morgon om jag varit barn och vaknat i någon av dessa rum, typ.. :) 

Angående projektet med min sons nya barnrum så har jag redan inhandlat viss inredning såsom vimplar, tält från Granit och poster från Mrs mighetto. Dom sakerna ligger fortfarande i sina förpackningar hemma och väntar på att få packas upp och ta plats i nya barnrummet, men först måste kontoret, som ska bli det nya barnrummet, förflyttas till till ett annat rum och det tar ju sådan tiiiiiid innan det blir klart. Jag fick en liten knuff av dom här bilderna nu så nästa vecka är det jag som påbörjar det där projektet, därmed basta!! 

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Utvecklingen inom interiördesign

Denna vecka startar Stockholm Design Week och det innebär en hel veckas frossande av events och showrooms runt om i Stockholm för den design- och inredningsintresserade.  ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Vikten av att omvärldsbevaka för att lyckas med sin försäljning

Jag älskar att IKEA är så trend- och samhällsmedvetna och hela tiden ligger steget före när det kommer till att erbjuda produkter och inredningslösningar utifrån människans ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Belysningsfavoriter

Efter att adventsljusstakarna plockades bort från fönstren här senast så kände jag att nu måste jag köpa ny belysning! Jag var inte nöjd med hur ...

#belysning #inspiration

The perfect colour combination

Jennifer Hagler med bloggen A Merry Mishap är en kvinna med stil! Märk färgsättningen och materialvalen i hennes vardagsrum.... Hemma hos Jennifer Hagler råder vilsamma toner. Hennes vardagsrum ger ett ...

#inspiration #vardagsrum

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag