Att tjuvstarta julen

Vi håller på att planera julen i vår släkt nu. Eller dom andra gör det. Jag känner väl att det är lite väl tidigt för det. Men rätt som det är så står jag där två veckor innan och är inte alls förberedd. Så brukar det vara med mig och julen trots att jag har rätt bra framförhållning med andra saker. 

Hur som helst. För en gångs skulle tänkte jag vara ute i god tid när det kommer till julklappar till barnen. Det har faktiskt kommit några nyheter som jag tänker kan vara kul att uppmärksamma.

För några veckor sedan fick min treåring en mugg med Pippimotiv på som han nu vill dricka sitt kaffe i varje morgon (det är inte kaffe i så klart), och jag tror mig veta att Elvin skulle vilja ha en tallrik också med Pippimotiv på för att äta sin mat på och en skål för att äta sin yoghurt i  och... ja ni fattar. 

Det är Rörstrand som nyligen har släppt denna fina servis i samband med att Pippi fyller 70 år i år. Den finns bland annat att köpa här. 

Pippi group

Min treåring är inte bara begeistrad i Pippi. Han älskar tåg också och bygger tågbana varje dag. Med denna roliga tejp kan vi fortsätta att skapa när Briorälsen tagit slut. Förstå vilka världar vi skulle kunna bygga upp. En likadan tejp men som bilbana önskas också. Finns att köpa här. 

tapegallery-myfirsttrain-mood

Det har kommit en ny kollektion från Mrs Mighetto. Jag bara älskar de tavlorna. Så rogivande färger och varje bild berättar en unik och fin historia. Jag har redan Mr Ted hemma men kan tänka mig precis allihopa på väggen. Här nedan ser ni Mr. Oscartill exempel. Till honom kan man vända sig för råd och vägledning. Finns att köpa här i limited Edition. 

5316

Fortsättning följer på den önskelistan.

Ha nu en riktigt bra start på veckan

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Utvecklingen inom interiördesign

Denna vecka startar Stockholm Design Week och det innebär en hel veckas frossande av events och showrooms runt om i Stockholm för den design- och inredningsintresserade.  ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Vikten av att omvärldsbevaka för att lyckas med sin försäljning

Jag älskar att IKEA är så trend- och samhällsmedvetna och hela tiden ligger steget före när det kommer till att erbjuda produkter och inredningslösningar utifrån människans ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Belysningsfavoriter

Efter att adventsljusstakarna plockades bort från fönstren här senast så kände jag att nu måste jag köpa ny belysning! Jag var inte nöjd med hur ...

#belysning #inspiration

The perfect colour combination

Jennifer Hagler med bloggen A Merry Mishap är en kvinna med stil! Märk färgsättningen och materialvalen i hennes vardagsrum.... Hemma hos Jennifer Hagler råder vilsamma toner. Hennes vardagsrum ger ett ...

#inspiration #vardagsrum

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag