Make it a september to remember

Hej igen! Långvarig vård av barn resulterade i ett ofrivilligt uppehåll här på bloggen. Inte första gången och sannerligen inte den sista. Mellan nästäppor och febertoppar hann jag iallafall slutföra första delen i ett stort inredningsjobb jag fått. Ska bli så kul att få följa upp och fortsätta projektet längre fram.

Jag vaknade runt kl. 04.00 i morse av ena sonens hostattack, jag kunde inte somna om efteråt så jag smög upp och satte på kaffe och tände lite stearinljus. Urmysigt faktiskt!! Kl. 4.30 liksom. Vad gör man inte för lite egentid i morgonskrud?! Idag väntas en värmebölja komma in från Spanien. Jo ja tackar. Vi som skördade äpplen igår och packade ihop poolen för den här säsongen. Det kommer bli väldigt speciellt eftersom jag ska göra en styling på tema höst idag. Bara att ladda om.

collage-myautumn2016Via min Pinterest 

För att komma i stämning har jag utformat en moodboard för hösten 2016. Den går i sköna, dova färger. Bordeaux, blå, terrakotta, beige, brun, grå och svart. Jag gillar färgkombinationen så mycket så jag nästan får andnöd. Hösten är väldigt speciell för mig. Jag minns fjolårets känslostorm av september när jag stod med ena foten över kanten till det okända. Så läskigt främmande men så pirrigt rätt. Nu kör vi en favorit i repris tycker jag med nya friska och förväntansfulla tag.

68591459e006379d0c866c3052e0f3e4-1

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Fingers crossed!!

Sjukdommar kommer och går här hemma. Vi fick tillbaka magsjukan i fredagsnatt efter att ha haft den för bara fyra veckor sedan (båda barnen hann ...

#personligt

Frukostmöte

Det händer lite allt möjligt på Creadomi. Idag hade jag och Jossan frukostmöte på Espressohouse i Örebro. Dekorförslag ska presenteras för några köpcentrum här i ...

#personligt

Utvecklingen inom interiördesign

Denna vecka startar Stockholm Design Week och det innebär en hel veckas frossande av events och showrooms runt om i Stockholm för den design- och inredningsintresserade.  ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Vikten av att omvärldsbevaka för att lyckas med sin försäljning

Jag älskar att IKEA är så trend- och samhällsmedvetna och hela tiden ligger steget före när det kommer till att erbjuda produkter och inredningslösningar utifrån människans ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag