Fotoförutsättningar

Tack och lov för att gårdagen bjöd på bättre fotoförutsättningar än i måndags. Det höll på att inte bli någon fotostyling då pga gråaste jäkla diset och en kaputt kamera. Jag fick åka och hämta en lånekamera och sedan flytta min setting till den ljusaste platsen hemma. Valde ljusa textilier istället för vinrött som jag hade tänkt från början och så tog jag fram speglar för att försöka reflektera ljuset :) Nåja det blev okej bilder ändå till hemnetartikeln. Fast jag lägger till studioljus på inköpslistan när jag ändå är farten och ska köpa kamera. Det blir en billig jul. 

creadomi-redplaza

Blev så glad när jag såg tidningen PLAZA Interiörs färgkombo på omslagsfotot. Oxblodsrött och blått. Som skapat för att ligga på mitt soffbord och färga av sig. Jo jag jobbar så, väljer tidning efter omslag (med undantag för Residence som alltid hittar hem). Gör inte ni? ;) Bra fotoförutsättningar som sagt.

creadomi-blue-red

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Fingers crossed!!

Sjukdommar kommer och går här hemma. Vi fick tillbaka magsjukan i fredagsnatt efter att ha haft den för bara fyra veckor sedan (båda barnen hann ...

#personligt

Frukostmöte

Det händer lite allt möjligt på Creadomi. Idag hade jag och Jossan frukostmöte på Espressohouse i Örebro. Dekorförslag ska presenteras för några köpcentrum här i ...

#personligt

Hemmajobb och några nytagna foton från vår matplats

Inga uppdrag ute på fältet denna vecka förutom ett kundbesök i slutet av veckan. Så jag sitter här hemma vid mitt hemmabygge till köksbord, dricker ...

#kok #personligt

The perfect colour combination

Jennifer Hagler med bloggen A Merry Mishap är en kvinna med stil! Märk färgsättningen och materialvalen i hennes vardagsrum.... Hemma hos Jennifer Hagler råder vilsamma toner. Hennes vardagsrum ger ett ...

#inspiration #vardagsrum

Recap

Idag har jag för första gången sedan innan jul, haft en lugn och skön dag med en massa recap av missade blogginlägg och branschnyheter. Så ...

#personligt

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag