Även den minsta person kan vara av största betydelse

...men hur vackert är inte det budskapet? Och hur mycket hopp och tilltro väcks det inte hos ett litet barn som trollbundet tittar på programmet tre gånger om dagen, som min lilla fyraåring gör. Det är så jag kan börja gråta...

Jag är inte den enda som skrivit om Selmas Saga, och jag är nog inte ensam om att tro mig veta hur den kommer att sluta heller. Jag älskar de fantastiskt genomarbetande miljöerna och de fina skildringarna av vad som är äkta och gammeldags. Det är nästan så jag får lust att ta fram murstockarna i köket nu till jul.

Foto: SVT

Idag när Selma, Rupert och Efraim tog sig in genom tomtens port och klev in till tronrummet höll jag på att tappa andan. Så vackert gestaltat med de lätt fallande snöflingorna, uppdukade borden och de översnöade granarna. Jag kan riktigt se framför mig hur rummet kommer att vakna till liv när rätt person sätter sig på tronen.

Foto: SVT

Det här årets adventskalender har verkligen gripit tag i mig. Såhär kan jag verkligen se värdet av folklore och jag är så glad att nutidens barn får en dos av hur det var förr i tiden. Ja. Då när jultomten fanns... 

Om ni undrar hur denna adventskalender kommer att påverka inredningssverige så kan ni läsa här. Mycket underhållande läsning med en uns av sanning ;)

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Fingers crossed!!

Sjukdommar kommer och går här hemma. Vi fick tillbaka magsjukan i fredagsnatt efter att ha haft den för bara fyra veckor sedan (båda barnen hann ...

#personligt

Frukostmöte

Det händer lite allt möjligt på Creadomi. Idag hade jag och Jossan frukostmöte på Espressohouse i Örebro. Dekorförslag ska presenteras för några köpcentrum här i ...

#personligt

Hemmajobb och några nytagna foton från vår matplats

Inga uppdrag ute på fältet denna vecka förutom ett kundbesök i slutet av veckan. Så jag sitter här hemma vid mitt hemmabygge till köksbord, dricker ...

#kok #personligt

Recap

Idag har jag för första gången sedan innan jul, haft en lugn och skön dag med en massa recap av missade blogginlägg och branschnyheter. Så ...

#personligt

God fortsättning

Ett nytt år nu alltså. Som 2016, fast mycket bättre. Det börjar onekligen bra med nya uppdrag som rullar in. Jag har massvis jag vill ...

#jul-och-nyar

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag