Min dag i Stockholm

Jag landade i soffan direkt efter att jag kommit hem igår kväll och somnade. Helt slut efter dagens alla intryck. 

Idag på bloggen får ni följa mig under min gårdag i Stockholm genom min Iphone. 

Det började med ett kundmöte på förmiddagen där jag fått i uppdrag att inreda två kontorslandskap. Mycket roligt uppdrag. Arbetsmiljön är jätteviktig. Det är inte bara det psykosociala som har betydelse utan även den fysiska platsen. Hur vi upplever rummen vi arbetar i påverkar nämligen människans förutsättningar att göra ett bra jobb. Mycket mer än vi tror. Sedan har arbetsplatsen stor betydelse ur ett kundperspektiv. En god miljö kommunicerar proffessionalitet och tillförlitlighet. Det kan vara en en avgörande faktor när det kommer till kontraktsamarbeten.

Efter lunch fotade jag lite skyltfönster på stan och sedan tog jag tillfället i akt och åkte till St Eriksplan för att äääääntligen besöka den populära butiken Perspective Studio. Den var precis lika underbar som jag hade förväntat mig med många spännande inredningsdetaljer.

perspectivestudio3

perspectivestudio1

perspectivestudio2

Där skulle jag lätt kunnat sitta en hel dag och bara njuta av atmosfären. Men jag hade tyvärr inte hela dagen så snart åkte jag vidare till Hemnets lokaler för att närvara vid ett event som de hade arrangerat tillsammans med vinnaren av Hela Sverige Bakar, Shireen Selfelt. Där skulle vi få bygga och dekorera pepparkakshus som skulle skänkas till Barncancerfonden

hemnetevent3

På bordet hade de dukat upp ett hav av läckra godsaker, med olika sorters glögg, chokladdelikatesser, saffransbullar och dessutom flera godisskålar som vi senare skulle använda till att dekorera pepparkakshusen med. Verkligen juligt och inbjudande.

hemnetevent2

hemnetevent1

861963b

Shireen började med en introduktion och gav oss massa tips kring hur vi skulle kunna gå tillväga och sedan var det bara för oss att gå loss på allt material. 

995000b

Man kan ju vara kreativ på olika sätt. Min tanke var ju god, men utförandet totalt katastrof haha! Godiskulorna var på tok för tunga och lossnade och daimtegelpannorna var för tjocka för att få taket på plats 😂

hemnetevent

Jag kan verkligen inte sluta skratta när jag tittar på mina bilder jag tog. Stackars Shireen försöker peppa och lappa ihop huset men förgäves 😂

Det blev inte som jag tänkt men det var iallafall ett roligt event och en bra dag i Sthlm 😊

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Utvecklingen inom interiördesign

Denna vecka startar Stockholm Design Week och det innebär en hel veckas frossande av events och showrooms runt om i Stockholm för den design- och inredningsintresserade.  ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Vikten av att omvärldsbevaka för att lyckas med sin försäljning

Jag älskar att IKEA är så trend- och samhällsmedvetna och hela tiden ligger steget före när det kommer till att erbjuda produkter och inredningslösningar utifrån människans ...

#inspiration #trender #visual-merchandising

Belysningsfavoriter

Efter att adventsljusstakarna plockades bort från fönstren här senast så kände jag att nu måste jag köpa ny belysning! Jag var inte nöjd med hur ...

#belysning #inspiration

The perfect colour combination

Jennifer Hagler med bloggen A Merry Mishap är en kvinna med stil! Märk färgsättningen och materialvalen i hennes vardagsrum.... Hemma hos Jennifer Hagler råder vilsamma toner. Hennes vardagsrum ger ett ...

#inspiration #vardagsrum

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag