Hemmajobb och några nytagna foton från vår matplats

Inga uppdrag ute på fältet denna vecka förutom ett kundbesök i slutet av veckan. Så jag sitter här hemma vid mitt hemmabygge till köksbord, dricker bränt bryggkaffe och plöjer podcasts om digital marknadsföring som Greger Hillman så proffsigt poddar om på Hillmanpodden.

Eukalyptus, serax, sinnerlig, nagelljusstake

Jag har en ny pitch jag ska göra för en potentiell kund här snart och även om det är kreerandet som tjänst jag säljer i mitt företag så är det ändå områden runt omkring som jag måste ha kunskap om när jag säljer in mina tjänster. Förklara innehållsproduktion utan att gå in på marknadsföring och SEO till exempel. Helt omöjligt. 

matbord, kök, Gubi Semipendel

Så det är fantastiskt det här med podcasts som kommunikationskanal, som tar kunskapsamlandet till en helt ny nivå. Det finns så många bra utbildande podcasts tillgängliga där ute som är helt gratis och jag som är så nyfiken av mig har svårt att sluta frossa :)

Matbord, kök

Bilderna på matplatsen knäppte jag förra veckan i samband med fredagsstädningen. Det ser inte lika städat ut på matbordet nu kan jag säga. Gardiner har kommit upp också. Blev ju så mycket bättre. Sedan har jag beställt en lampa till fönstret som en födelsedagspresent till mig själv. I morgon på bloggen får ni se vilken det blev och vilka lampor jag valde mellan.  

Ha en fortsatt bra måndag!

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Fingers crossed!!

Sjukdommar kommer och går här hemma. Vi fick tillbaka magsjukan i fredagsnatt efter att ha haft den för bara fyra veckor sedan (båda barnen hann ...

#personligt

Frukostmöte

Det händer lite allt möjligt på Creadomi. Idag hade jag och Jossan frukostmöte på Espressohouse i Örebro. Dekorförslag ska presenteras för några köpcentrum här i ...

#personligt

Hemmajobb och några nytagna foton från vår matplats

Inga uppdrag ute på fältet denna vecka förutom ett kundbesök i slutet av veckan. Så jag sitter här hemma vid mitt hemmabygge till köksbord, dricker ...

#kok #personligt

Recap

Idag har jag för första gången sedan innan jul, haft en lugn och skön dag med en massa recap av missade blogginlägg och branschnyheter. Så ...

#personligt

Sparsmakad jul hemma

Nu har vi landat hemma i Arboga igen efter att ha firat jul i Småland med sambons släkt. Eftersom jag har inte införskaffat mig någon ...

#jul-och-nyar #personligt #vardagsrum

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt ...

#foreefter #homestyling

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag