Homestaging med renoveringsinsatser, före och efter

Januari, februari, mars, april, maj, Poff, september, oktober, november, december. Lite så känns det. Denna sommar har verkligen sprungit förbi. Jag har mest jobbat faktiskt och bland annat fått göra ett så himla kul uppdrag, en Homestaging med renoveringsinsatser i en etta här i Arboga. Resultatet blev över förväntan och i det här inlägget får ni ta del av förvandlingen.

Interiörfoto: Susanna HagmanSE360 och bostadsförsäljningen förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling. Se fler bilder i bostadsannonsen här.

Den här lägenheten har alltså blivit homestagad. Dvs alla möbler, inredningsdetaljer och textil har jag tillfört från eget lager och via samarbetspartners, Åsby Hem och Trädgård och Arboga Gardinaffär. Uppdraget har även inkluderat renoveringsinsatser och det är köksluckor och garderobsdörrar som har fräschats upp med ny färg och nya beslag. 

Beslagen valdes utifrån dess form och uttryck då dom passar både det moderna köket och retrokök. Min vision var mörkbruna detaljer för att knyta an till det mörkbruna golvet, gärna läder också för den exklusiva känslan. Men, inte så praktiskt i ett kök efter noggrannare eftertanke. Beslagen på bilden ovan är en dyrare variant med läderdetalj, men jag lyckades hitta liknande prisvärda beslag på Beijer Bygg som jag verkligen tyckte motsvarade känslan jag var ute efter. Fanns bara i vit och svart dock, så satsade på att måla beslagen mörkbruna till hallen.

Kulören på köksluckor och garderobsdörrar heter Tingling Sand, från Sadolin, och är en varmbeige ton på den Bruna färgkartan. Det är skillnad i hur kulören upplevs i rummet och hur den ser ut på färgprovet.  

Resultatet blev verkligen superbra. Bilden nedan visar hur beslagen tar upp det mörkbruna från golvet och förbinder rummen med varandra. 

Stor skillnad i före och efter!!

Många säljare satsar på att tömma sin bostad i en bostadsförsäljning och det är väl bättre än ingenting, men i en tom bostad kan proportioner gå förlorade. Det är svårt för ögat att uppskatta storleken på rummen och vad som får plats och inte. Det är heller inte så värst inspirerande. En stylad bostad, där man ansträngt sig för att visa upp dess potential har helt klart större möjligheter att nå ut till spekulanterna. 

Kommentarer

Denna post har inte fått några kommentarer ännu, klicka här för att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

Rekommenderat

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Senaste bloggposterna

Creadomi hilights 2017

Ett bra år på många sätt, roligt och helt fantastiskt, men också fyllt med bakslag och tvivel, sådär som jag antar att det är att ...

#homestyling #inredning #reflektioner #visual-merchandising

Upplevelser inom butikshandel

E-handeln kommer inte att ta över världen. Butikshandel kommer inte att dö ut. Det handlar inte om att välja sida utan att integrera dom två ...

#visual-merchandising

Inspirerande inredning från handeln i Arboga

Detta inlägg är ett samarbete med Creadomi, Föreningen Arboga i Centrum och Mälarstranden Bostäder. I Arboga finns flera små fristående butiker med stor mångfald i utbud. I ...

#inspiration #visual-merchandising

Inredning och fotografering av visningslägenhet

I slutet på förra veckan jobbade jag och min toppassistent Jossan på ett superkul uppdrag, att inreda en tom visningslägenhet på 3 rum och kök ...

#homestyling #inredning #inspiration #uppdrag

Fingers crossed!!

Sjukdommar kommer och går här hemma. Vi fick tillbaka magsjukan i fredagsnatt efter att ha haft den för bara fyra veckor sedan (båda barnen hann ...

#personligt