Creadomi är Sara Hagström

Frilans Certifierad Visual Merchandiser

Creadomi är Sara Hagström, frilans certifierad Visual Merchandiser, bloggare och inredningsstylist i Västra mälardalen som skapar försäljning genom synintryck.

Visuell kommunikation har gått som en röd tråd genom hela mitt yrkesverksamma liv. Jag har en bakgrund som förskollärare med flera års erfarenhet av pedagogiska innemiljöer men intresset för kommunikation och viljan av att fortsätta utvecklas i andra kreativa sammanhang fick mig att utbilda mig till Cert. Visual Merchandiser. Nu frilansar jag med att skapa försäljning genom synintryck och allt vad det innebär. Jag älskar att tänka lösningsinriktat och kreera kooperativt genom alla mina visuella uppdrag.

Jag bor och verkar i Arboga, Västra mälardalen, men har möjlighet att ta uppdrag även utanför länsgränsen. Min strävan är dock att alltid prioritera lokala samarbeten både när det gäller uppdrag och inköp. Det är mitt sätt att bidra till hållbarhet och lokal landsbygdsutveckling.

Creadomi erbjuder tjänster som innefattar b.la. Visual Merchandising, Homestyling, Inredning och Innehållsproduktion.

För att ta del av min inredningsvärld är du välkommen att titta i min blogg. Där publicerar jag material från mitt eget hem, webb och andra inredningsuppdrag - allt som inspirerar för stunden.

Creadomi Sara Hagström, Frilans Certifierad Visual Merchandiser