Homestyling

Homestyling eller homestaging inför försäljning av bostad

Homestyling eller homestaging syftar till att öka bostadens attraktion och locka fler intressenter till budgivning vilket leder till en snabbare affär och ett ökat försäljningspris. 

Färglära, ljussättning och en väl sammansatt inredning är viktiga faktorer som påverkar trivsel och harmoni. Genom att eliminera distraherande element och komplettera befintlig inredning med tilltalande rekvisita kan vi lyfta fram och förstärka objektets egenskaper och skapa en god upplevelse och köpintresse hos spekulanten.

En konsultation ger dig tips och råd till att genomföra en homestyling själv inför fotografering och visning eller så kan du anlita Creadomi för att ta hand om hela eller delar av din homestyling. Står din bostad tom kan vi även erbjuda full möblering och styling av den. Välkommen att kontakta oss för frågor och önskemål. Vi anpassar tjänsten efter dina förutsättningar.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria kundbesök i Arboga, Västerås, Örebro och Västra Mälardalen.

Konsultation

En konsultation i homestyling är till för dig som vill styla din egen bostad inför försäljning. Creadomi levererar då en presentation med förslag på inredningslösningar till varje rum tillsammans med skisser utifrån foton som ni skickar in. Alternativt besöker Creadomi ert objekt för att fotografera och samla in all information om objektet. Oavsett form så behåller ni presentationen för att kunna genomföra lösningarna själva efteråt.

Pris från 2000 kr inkl moms

Homestyling Liten*

Creadomi stylar med din befintliga inredning och tillför textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer inför fotografering och visning. Viss ommöblering kan förekomma.
Pris från 5000 kr inkl moms

Homestyling Stor*

Creadomi stylar med din befintliga inredning såsom i Homestyling Liten och tillför eller byter ut viss möblemang inför fotografering och visning.
Pris från 9000 kr inkl moms

Homestaging*

Din bostad står tom och vi tillför all möblemang och inredning.
Pris från 15000 kr inkl moms

Offert skickas till kund och måste godkännas innan utförande av vald tjänst, och fakturering kan ske efter avslutad försäljning eller enligt annan överenskommelse.

Avdragsgillt: Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestaging eller homestyling avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05”Konsultation och fotografering, Ommöblering, Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen, Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”

*Normal uthyrningsperiod för en homestyling eller homestaging är 21 dagar. För att Creadomi ska kunna genomföra en homestyling eller homestaging i bostaden kan vissa förberedelser komma att krävas av kunden, såsom städinsatser och bortplockning av föremål och möbler enligt överenskommelse. Prissättning sker utifrån omfattning av uppdraget, geografisk placering, logistik och framkomlighet, samt magasinering av befintlig interiör etc.