Inredning

Inredningstjänster till privatpersoner och företag

En konsultation utgår alltid från era förutsättningar och föreslår färgkombinationer, produkter och/eller inredningslösningar som kompletterar och förstärker.

Creadomi arbetar agilt, vilket betyder att ni är delaktiga och har inflytande i processen från början till slut. Vi har täta avstämningar för att vara säkra på att vi delar samma vision i alla moment, såväl i färgsättning som i materialval och planlösningar. På det sättet sker inga överraskningar vid slutleverans.

För inredningtjänster och konceptvisualisering till företag kontakta Creadomi för mer information och offert. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök i Arboga, Västerås, Örebro och Västra Mälardalen.

Webbaserad inredningskonsultation

Färglära, ljussättning och en väl sammansatt inredning är viktiga faktorer som påverkar trivsel och harmoni. En inredningskonsultation kan hjälpa dig att skapa en trivsam och harmonisk känsla i hemmet som är unik för just dig och din livsstil. Den utgår alltid från din befintliga inredning och föreslår färgkombinationer, produkter och/eller inredningslösningar som kompletterar och förstärker. 

En webbaserad inredningskonsultation innebär att vår kommunikation sker över webben och då utgår vi från era angivna mått och foton som ni skickar in. Alternativt kan ett personligt möte bokas om behov finns.

Inredningskonsultation där alla nedanstående moment ingår:

Pris från 1500 kr inkl moms (per rum)